Własna firma

Re: Własna firma

Postprzez Niepokornaaa » Śr gru 31, 2025 19:34

Szybka wysyłka to dziś standard, a nie luksus. Zamiast ręcznie generować etykiety u każdego przewoźnika, warto postawić na system https://atomerp.pl/dla-brazny-e-commerc ... lu-on-line, który łączy się z popularnymi firmami kurierskimi. Automatyczne nadawanie paczek i wysyłka numerów śledzenia do klientów drastycznie skraca czas realizacji zamówienia. Z ilu różnych firm kurierskich korzystacie na co dzień?
Ostatnio edytowano Śr sty 14, 2026 14:02 przez Niepokornaaa, łącznie edytowano 1 raz
Niepokornaaa

Postprzez » Śr gru 31, 2025 19:34

Postprzez Buntowniczka89 » Pt sty 02, 2026 20:16

Chciałbym zapytać o kwestie prawne i praktyczne. Czy nowoczesny monitoring wizyjny w sklepach z dostępem przez chmurę jest bezpieczny pod kątem RODO? Chcę zainwestować w system od Nova, który oferuje podgląd na żywo w smartfonie, co przy prowadzeniu kilku punktów byłoby dla mnie mega ułatwieniem. Czy korzystacie z takich rozwiązań i czy faktycznie pomaga to w zdalnym zarządzaniu personelem?”
Buntowniczka89

Postprzez Niepokornaaa » Śr kwi 22, 2026 18:39

Potrzebuję małej podpowiedzi. Organizujemy jubileusz firmy w wynajętej hali i musimy sami ogarnąć klimat tego miejsca. Szefowa uparła się na profesjonalne oświetlenie sceniczne, żeby to nie wyglądało jak szkolna dyskoteka. Czy znacie kogoś, kto dobiera takie lampy i efekty pod konkretny event? Zależy mi na czymś eleganckim, co podkreśli prestiż imprezy, a kompletnie nie mam pojęcia, ile takich punktów świetlnych będziemy potrzebować.
Niepokornaaa

Postprzez » Śr kwi 22, 2026 18:39

Poprzednia strona

Powrót do ogolny